Loading...

Over DC Miles Venlo

DC Miles Venlo is een nieuw, uiterst moderne logistieke ontwikkeling van in totaal circa 42.916 m², verdeeld over 39.061m² bedrijfsruimte, 2.759 m² mezzanine en 1.096 m² kantoorruimte. Het warehouse is onderverdeeld in twee units.

Op dit moment is enkel ‘unit 2’ met een totale oppervlakte van 19.812 m2 nog beschikbaar. Naar verwachting wordt deze unit in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd worden.

Beide units beschikken over eigen kantoorfaciliteiten, parkeerplekken voor auto’s en vrachtwagens en voldoen aan alle huidige marktconforme eisen qua opleveringsniveau. Het object zal gecertificeerd worden conform BREEAM ‘Very Good’.

Vraag informatie aan

We zullen u nooit spam sturen.
Open de locatie
Sluit de locatie

Locatie

DC Miles Venlo ligt op bedrijventerrein Park Trade Port Noord, een AAA-locatie met uitstekende bereikbaarheid.

Park Trade Port Noord ligt op een strategische locatie nabij Duitsland. Hiermee is de perfecte locatie voor op- en overslag van goederen. Het bedrijvenpark is een aantrekkelijke locatie voor de logistieke sector en biedt huurders lage operationele kosten. De regio Venlo is niet voor niets al 9 keer uitgeroepen tot Logistieke Hotspot van Nederland.

Venlo is gesitueerd in de ‘Blauwe Banaan’ en biedt gemakkelijk toegang tot de grote Europese markten. Venlo is de hub tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen naar Centraal Europa.

Venlo heeft sinds de jaren ‘80 een uitstekende reputatie op het gebied van logistiek. Met aanbieders als Seacon, DSV, DHL, XPO, Bleckmann, Schenker en Geodis. Venlo richt zich sterk op de logistieke sector in onder andere mode, e-commerce, elektronica en medische technologische producten en diensten.

Bereikbaarheid

Venlo profiteert van een multimodaal netwerk via water, spoor en weg en garandeert daarmee optimale bereikbaarheid.

Het aangeboden object ligt op een premium locatie op bedrijvenpark Trade Port Noord, nabij Greenportlane (N295). Deze nieuwe ringweg biedt directe toegang tot de snelweg A67 (Antwerpenn-Rurh-gebied) en de Trimodal Container Terminal Venlo (TCT Venlo). TCT Venlo combineert een spoor- en barge terminal met dagelijks meerdere vertrektijden en een frequente barge shuttle voor een optimale aansluiting met de ECT diepzee terminal in Rotterdam en de haven van Antwerpen.

De recent opgeleverde Greenport trein terminal ligt binnen een straal van 1km vanaf DC Miles Venlo. Ook liggen 4 (inter)nationale luchthavens binnen een straal van 70km vanaf het bedrijvenpark (Eindhoven, Maastricht, Weeze en Düsseldorf).

Dankzij de strategische ligging, de multimodale transport infrastructuur en de hooggeschoolde arbeidskrachten hebben veel succesvolle, grote organisaties gekozen voor Venlo als het hart van hun logistieke proces. Denk hierbij aan Tommy Hilfiger, Stryker, Viking, Nutricia, Arvato, Lidl, Michael Kors en DSV.


Beschikbaar

unit 1

Bedrijfsruimte21.050 m²
Kantoorruimte begane grond274 m²
Kantoorruimte eerste etage274 m²
Mezzanine1.506 m²
Totaal23.104 m²

unit 2

Bedrijfsruimte18.011 m²
Kantoorruimte begane grond274 m²
Kantoorruimte eerste etage274 m²
Mezzanine1.253 m²
Totaal19.812 m²

Vraag informatie aan

We zullen u nooit spam sturen.

Specificaties

Opleveringsniveau bedrijfsruimte
 • Vrije stapelhoogte van 12,2 meter;
 • Maximale vloerbelasting van expeditieruimte 5.000 kg/m² en een maximale puntlast van 7.000 kg/m²;
 • 18 docks met elektrische overheaddeuren en een elektrisch hydraulische levellers;
 • Gasgestookte stralingsbuizen;
 • Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR K25;
 • Vlakheid van de betonvloer in de bedrijfsruimte uitgevoerd conform NEN 2747 (super vlak);
 • LED verlichting.

Opleveringsniveau kantoorruimte
 • Kantoorruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen;
 • Verwarmd en gekoeld middels centrale verwarming en mechanische ventilatie;
 • LED verlichting.

Opleveringsniveau buitenterrein
 • Het terrein is volledig omheind;
 • Parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtwagens;
 • Fietsenstalling.

Huurvoorwaarden
Bedrijfs­ruimte € 45,00 per m²/per jaar (excl. BTW)
Kantoor­ruimte € 115,00 per m²/per jaar (excl. BTW)
Mezzanine € 25,00 per m²/per jaar (excl. BTW)

Servicekosten

Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder kunnen worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Dit voorschot dient bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

BREEAM

Het gehuurde zal worden opgeleverd conform de BREEAM certificering “Very Good”.

Zekerheden

Verhuurder zal de financiële gegoedheid van huurder toetsen. Huurder en verhuurder zullen in samenspraak de hoogte van de financiële zekerheid vaststellen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract

Conform het door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2015 vastgesteld model.
Huurtermijn van 10 jaar met een opzegtermijn van 12 maanden.

Oplevering

Oplevering kwartaal 3 2019.

Vraag informatie aan

We zullen u nooit spam sturen.